Opbevaring af dæk hos Tyretrust

Der er mange fordele ved opbevaring af dæk hos Tyretrust. Du sikrer dig, at dækkene bliver opbevaret ved den korrekte temperatur, og at de opbevares tørt og mørkt. Dette er med til at forlænge levetiden for dækkene.

Står dækkene f.eks. udendørs uden at blive brugt i lang tid, er der risiko for at overfladerne bliver tørre og at der kommer revner.

Mange fordele ved opbevaring af dæk hos Tyretrust

Men den korrekte temperatur er ikke den eneste fordel, du har ved opbevaring af dæk hos Tyretrust. Vi tilbyder nemlig at hente og bringe dækkene, så du slipper for besværet.

Vi henter hjulene på din adresse mellem kl. 7.30 og 16. Samtidig med at vi henter dine dæk, sørger vi for opmåling af dækkene og registreringen af dækkene.

Med registreringen har du hele tiden overblik over dine hjul og deres tilstand. Vi registrerer nemlig restmillimeter på alle dine dæk. Dette giver dig et perfekt overblik over tilstanden på dækkene.

Opbevaring af dæk med online adgang

Du får dit eget personlige login til dine dæk. Herfra kan du bestille afhentning, levering, hjulskift, wheel trolley og meget mere. Lav fx en udskrift af restmillimeterne på dine dæk, og kontakt dine kunder, hvis deres restmillimeter på dækkene er under 3 millimeter. Som yderlig fordel, kan vi tilbyde at udskifte de dæk der er nedslidte med nye.

Ved opbevaring af dæk hos Tyretrust har du også fordelen af, at du ikke selv skal bruge lagerplads til dine vinterdæk og sommerdæk. Du sparer med andre ord plads på dit eget lager. Samtidig sikrer du dig et topmoderne lager med det nyeste inden for lagerstyring.

Opbevaring af dæk hos Tyretrust foregår kun til B2B. Vi betjener ikke private kunder. Vi er med andre ord en slags servicepartner overfor dækbranchen, værksteder, autohuse, bilhuse med mere.

Kontakt Tyretrust allerede i dag

Kort fortalt er der mange fordele ved opbevaring af dæk hos Tyretrust. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. En af vores konsulenter kan komme forbi dig, til en demonstration af vores online lager og logistiksystem.

Læs mere om vores dækopbevaring, dækhotel og hjulopbevaring

Se hvad vores kunder har sagt om os.